Ніко Росберг розіграє Теслу серед тих, хто підтримує Україну

Ніко Росберг розіграє Теслу серед тих, хто підтримує Україну

15:25 Червень 5, 2022

Спорт 2135 3 хвилини

Magyar

Ніко Росберг, чемпіон світу Формули-1 в складі команди «Мерседес», учергове взявся за благодійність. Серед учасників благодійної акції він розіграє автомобіль Tesla, модель Y Performance і на виручені кошти підтримає постраждалих від війни в Україні.

Росберг, який раніше допомагав сім’ям жертв епідемії коронавірусу, зараз ратує за підтримку постраждалих від війни в Україні за рахунок коштів, зібраних у рамках ініційованої ним благодійної акції.

Пожертвувати можна різні суми, в обмін на які гонщик розіграє різноманітні призи.

Зокрема гоночний шолом із його автографом, особисту зустріч із ним на фестивалі Greentech у Берліні. Головним призом є лізинг на рік автомобіля Tesla останньої моделі, яку щасливчик зможе отримати від самого Росберга.

Виручені кошти підуть у фонд Tribute to Bambi Foundation, а також до Aktion Deutschland Hilft, які надають допомогу постраждалим від війни в Україні та в Німеччині.

«Для мене це дуже важливо, я радий, що можу допомогти. Ми зможемо допомогти не лише тим, хто перебуває за межами України, але й тим, хто залишається в країні. Сподіваюся, що зможу мотивувати багатьох на допомогу з цими призами».

 (origo.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
baner 1 baner 2
Новини дня