В Україні започаткували змагання «Ігри ветеранів»

В Україні започаткували змагання «Ігри ветеранів»

11:28 Жовтень 10, 2024

Спорт 142 2 хвилини

Міністерство у справах ветеранів започаткувало спортивні змагання „Ігри Ветеранів”.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

„Цьогоріч вони проходитимуть у чотирьох регіонах України та завершаться Всеукраїнськими змаганнями у місті Київ. Учасники „Ігор Ветеранів” змагатимуться у двох дисциплінах: Кросфіт та Кіберспорт”, – йдеться в повідомленні.

До участі у регіональних змаганнях запрошуються військовослужбовці, ветерани війни та особи, звільнені з військової служби, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

Реєстрація на участь у змаганнях є обов’язковою та триватиме до 27 жовтня.

Регіональні відбіркові етапи з кросфіту відбудуться: 2 листопада (Кривий Ріг), 9 листопада (Одеса), 16 листопада (Івано-Франківськ) та 23 листопада (Житомир), а всеукраїнські змагання – 8 грудня в Києві.

Регіональний відбірковий етап з кіберспорту відбудеться: 17 листопада Counter-Strike 2 (по всій Україні онлайн), 17 листопада FIFA (по всій Україні онлайн) і 24 листопада DOTA2 (по всій Україні онлайн), а всеукраїнські змагання 6-7 грудня в Києві. 

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня